BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında uygulanacak derse giriş ve çıkış saatleri.

Eyl

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sınıf Ders Programı için TIKLAYINIZ.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Anasınıfı uyum pogramı bilgilendirme toplantısı 04.09.2023 tarihinde saat 10:00 da  okulumuz anasınıfında gerçekleştirilecektir.

May

3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek sınavın başvuruları, 29 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında alınacak. Sınava, söz konusu kılavuzda belirtilen koşulları taşıyan Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) vatandaşları başvuru yapabilecek.

Klavuza ulaşmak için TIKLAYINIZ

May

Okulumuzda düzenlenecek olan Satranç turnuvası ilk tur eşleşmeleri belli oldu. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzda bengi projesi kapsamında ayın öğrencisi olarak düzenlediğimiz ve öğrencilerimize uyguladığımız anket sonucunda belirlenen etkinliğimizin KASIM AYI sonuçları belli oldu.

Öğrencilerimizi belge ve sinema bileti para ödülü ile ödüllendirdik.